16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Ημερομηνία:

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες λίγο μετά τις 8:30 το πρωί χθες σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Πλάτωνος, κοντά στην πλατεία Δικαστηρίων των Χανίων.

Στο σημείο έσπευσαν έξι Πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι διαπίστωσαν πως η φωτιά εκδηλώθηκε στην μηχανή του αυτοκινήτου.
Η κατάσβεση ήταν άμεση, ευτυχώς χωρίς να εξαπλωθούν οι φλόγες σε ολόκληρο το όχημα, αν και έχει υποστεί ζημιές και στον χώρο της καμπίνας των επιβατών

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αφρικανική σκόνη: Δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Κρήτης – Αυξημένη κίνηση στα επείγοντα

Ο κόκκινος ουρανός και η αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικράτησαν...

Επιμελητηρίο Χανίων: Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Γιολάντας Περακάκη – Φραγκάκη

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Χανίων, μετά το άγγελμα του...