20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στέγαση αστέγων στην Κρήτη ζήτησε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Ημερομηνία:

Την απουσία μέριμνας για τους άστεγους της Κρήτης επεσήμανε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στη Βουλή, ενώ παράλληλα ζήτησε την επέκταση του προγράμματος Στέγασης Αστέγων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης, το πρόγραμμα στήριξης των αστέγων περιλαμβάνει τη δημιουργία πέντε κέντρων άμεσης βοήθειας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Γιάννενα και τη Λάρισα.
Από το πρόγραμμα αυτό απουσιάζει η πρόβλεψη αντίστοιχης μέριμνας για τους 300 περίπου άστεγους του Ηρακλείου Κρήτης, όταν οι άστεγοι στην Αθήνα υπολογίζονται από τον Δήμο Αθηναίων σε 1000 περίπου.
«Επειδή είναι άμεση ανάγκη στήριξης και των αστέγων του Ηρακλείου, ερωτάσθε και παρακαλείσθε να ενημερώσετε τη Βουλή σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσετε για την ανεύρεση και τη διαμόρφωση κατάλληλων χώρων στην περιοχή του Ηρακλείου για τη στέγαση των συμπολιτών μας αυτών;» αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...