19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Στα χέρια του Πολυτεχνείου Κρήτης πέρασε το κλειστό κολυμβητήριο στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου

Ημερομηνία:

Το πολύπαθο κλειστό κολυμβητήριο στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου περνάει στα χέρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, που είχε παραχωρήσει και το οικόπεδο για την ανέγερσή του, καθώς υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού και του πρύτανη του ιδρύματος Βασίλη Διγαλάκη.Μετά από πέντε χρόνια απόλυτης λεηλασίας στον εξοπλισμό του, τους επόμενους μήνες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μελέτες για την αποκατάσταση.

Μάλιστα, το κολυμβητήριο θα λειτουργεί στα πρότυπα του “Πράσινου Πανεπιστημίου”, όπως και το Πολυτεχνείο, με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μη χρησιμοποιώντας καθόλου πετρέλαιο.

Θα αποτελέσει έτσι μία εγκατάσταση που θα σέβεται απόλυτα το περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια σύντομου χαιρετισμού του, ο κ. Ανδριανός αναφέρθηκε στο μαύρο παρελθόν του κολυμβητηρίου, τονίζοντας πως ήταν στόχος για τον ίδιο να λειτουργήσει κάποια στιγμή η εγκατάσταση και να μη ρημάζει.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης ήδη έχει δώσει προς χρήση για μαζικό αθλητισμό γήπεδα μπάσκετ, τένις και μίνι ποδοσφαίρου, ενώ τις τελευταίες ημέρες εκτελούνται και εργασίες αποκατάστασης στους τάπητες των γηπέδων.

neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ