Στον γ.γ. της Περιφέρειας ο νέος διοικητής της ΥΠΕ Κρήτης

Αναρτήθηκε από τον Editor την Feb 6th, 2010 στις κατηγορίες Blog, Κοινωνια. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Περιφέρειας η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Αθανάσιου Καρούντζου και του νέου Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Μάνου Φραγκιαδουλάκη. Στην συνάντηση αναφέρθηκαν στα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας και οι λύσεις που θα πρέπει να δοθούν με την συνεργασία και των δύο πλευρών.

Ο νέος διοικητής της ΥΠΕ κ. Μάνος Φραγκιαδουλάκης και ο γ.γ. Περιφέρειας Κρήτης, κ. Αθανάσιος Καρούντζος

Ο κ. Καρούντζος δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθήσει επόμενη συνάντηση στα γραφεία της ΥΠΕ Κρήτης όπου θα συζητηθούν θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την Κρήτη στο  ΕΣΠΑ .

Related Posts with Thumbnails

Categories: Blog, Κοινωνια
Tags:

Το σχόλιο σας

Διαφήμιση

Ο “Α.τ.Κ.” στο Facebook

Twitter feed του “Α.τ.Κ.”

Chania Blogs
Powered by Agonas tis Kritis | ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ 51, ΧΑΝΙΑ, 73134, ΚΡΗΤΗ | ΤΗΛ: 28210-32734 | FAX: 28210-32744