19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Στο στόχαστρο η ανάπτυξη και η προοπτική του τόπου

Ημερομηνία:

Η ύπαρξη των ξένων βάσεων, αποτέλεσε για χρόνια, την τροχοπέδη του τόπου.

Να σκεφθεί κανείς ότι και στις δύο εισόδους του τόπου μας, τα κλειδιά περίπου τα έχουν οι ξένοι, αφού και το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Σούδας εμπεριέχονται, γειτνιάζουν, όπως θέλετε πείτε το, με την τεράστια αμερικανονατοϊκή βάση.

Συγκρότημα βάσεων που συνεχώς επεκτείνεται και θα επεκτείνεται όσο η χώρα βρίσκεται στο έλεος των ξένων .

Παρ’ όλα αυτά ο τόπος βρήκε τελευταία διεξόδους .

Το αεροδρόμιο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ» γνωρίζει φοβερή «άνθηση», ενώ το λιμάνι της Σούδας, μπόρεσε με ένα μικρό εξωραϊσμό, να δέχεται κρουαζιερόπλοια.

Τώρα στο λιμάνι ετοιμάζονται να εγκατασταθούν και οι αποθήκες καυσίμων του Μαμιδάκη, ενώ το αεροδρόμιο βρίσκεται στο παρά 1’ να περάσει στα χέρια ξένων προς τον τόπο συμφερόντων, που δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζονται με τα δικά μας συμφέροντα.

Αν ο Νομός Χανίων αλλά και του Ρεθύμνου στέκουν στα πόδια τους, την δύσκολη αυτή εποχή, το οφείλουν σ’ αυτές τις δύο κύριες εισόδους των ξένων επισκεπτών, αλλά κυρίως στο αεροδρόμιο.

Οι άφρονες που κυβερνούν αποφάσισαν, να ξεπουλήσουν το καμάρι μας και να υποθηκεύσουν το μέλλον μας.

Θα τους αφήσομε;

Στις 28 Οκτώβρη αλλά και όποτε μας καλέσουν οι φορείς του τόπου, -που επιτέλους έστω και τώρα συντονίστηκαν και αντιστέκονται-, το παρόν όλων μας πρέπει να είναι βροντερό.

Όλοι οι κάτοικοι αυτού του ευλογημένου τόπου πρέπει να ξεσηκωθούν και ως ένας άνθρωπος, με μια γροθιά, να στείλομε το πιο βροντερό ΟΧΙ προς κάθε κατεύθυνση.

Τα σχέδια τους, για την μετατροπή του τόπου σε προτεκτοράτο και όργανο εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων, είναι για μας ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Ανυποχώρητοι, μαχητικοί, ας περισώσουμε ότι μπορούμε από την εκποίηση μας. Το χρωστάμε στον ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, το χρωστάμε στους πατεράδες μας, στις μανάδες μας,που μας άφησαν βαριά παρακαταθήκη, έναν ελεύθερο και υπερήφανο τόπο.

Ας αποδείξομε ότι στον τόπο αυτό, δεν περνάνε οι αχαραχτήριστες μεθοδεύσεις τους.

"google ad"

ΟΥΣΤ από δω μπιζναδόροι της ζωής μας.

Φτάνει πια η ξεπουλημένη «ανάπτυξή» σας.

Δεν τη θέλομε!!!

Νίκος Α.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...