22.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Συναυλία αγάπης από την Ι.Μ.Κ.Α., την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ & τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Συναυλία αγάπης με τον καλλιτέχνη Μιχάλη Τζουγανάκη διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου (Ι.Μ.Κ.Α.), την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ και τον Δήμο Χανίων, την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014, στις 20.30, στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, με σκοπό τη στήριξη και την ενίσχυση του έργου του κεντρικού συσσιτίου της Ιεράς Μητρόπολης.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην εν λόγω συναυλία απηύθυνε σήμερα, Τρίτη 22/7/2014, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, τονίζοντας ότι η κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης των συμπολιτών μας θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας.

“Υλοποιούμε για τέταρτη χρονιά τη συναυλία αγάπης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, ενώ ως δημοτική αρχή κατά το προηγούμενο διάστημα εργαστήκαμε, έχοντας στο επίκεντρο των προσπαθειών μας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του”, επεσήμανε ο κ. Σκουλάκης, αναφέροντας ενδεικτικά τις δράσεις του Δήμου Χανίων για την αντιμετώπιση της φτώχειας, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το κοινωνικό τιμολόγιο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., τα προγράμματα “Βοήθεια στο Σπίτι”,κ.α.

“Νιώθουμε ηθική ικανοποίηση για τη διοργάνωση της συναυλίας, με την οποία στοχεύουμε και φέτος να συνδράμουμε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη”, τόνισε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ.Κ.Α., Δαμασκηνός Λιονάκης, γνωστοποιώντας ότι ο αριθμός των συνανθρώπων μας, που εξυπηρετούνται καθημερινά απότο συγκεκριμένο συσσίτιο προσεγγίζει τους 750. Ο αριθμός μάλιστα των ατόμων, που εξυπηρετούνται συνολικά από τα συσσίτια της Ι.Μ.Κ.Α. ανέρχεται στους 1.450.

“Η Ιερά Μητρόπολη βρίσκεται κοντά σε εκείνους, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, όπως μπορεί και αυτό θα συνεχίσει να κάνει με όλες τις δυνάμεις της”, πρόσθεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, και την Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, Νάνσυ Αγγελάκη, για τη συνεργασία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...