15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Συνεργασία Βάμβουκα με τον κ. Βιρβιδάκη

Ημερομηνία:

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χανίων κ. Βάμβουκας Αναστάσιος στα πλαίσια των συναντήσεων που θα επιδιώξει να έχει   κατ αρχήν με όλους τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες των Χανίων, συναντήθηκε με τον βουλευτή Χανίων της Ν.Δ., πρώην δήμαρχο, δημοτικό σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων,   κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη και συζήτησαν θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα το Δήμο Χανίων, εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων που αναλαμβάνει η νέα Δημοτική Αρχή τον Σεπτέμβριο.
Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Βιρβιδάκης εξέφρασε στον νέο δήμαρχο Χανίων την διαθεσιμότητά του να συνεργαστεί και να βοηθήσει το έργο της νέας δημοτικής αρχής, ενώ ο κ. Βάμβουκας ανέφερε ότι η εμπειρία του κ. Βιρβιδάκη στην τοπική αυτοδιοίκηση και η συμμετοχή του σε αρμόδιες για την τοπική αυτοδιοίκηση επιτροπές του κοινοβουλίου, καθιστούν ιδιαίτερα χρήσιμο τον διάλογο και την συνεργασία με τον κ. Βιρβιδάκη.

Ολομέλεια του συνόλου των εκλεγμένων μελών της παράταξης «Δήμος Ενεργών Πολιτών»,

Στις 18–2014 πραγματοποιήθηκε στο πρώην δημαρχείο Σούδας ολομέλεια του συνόλου των εκλεγμένων μελών της παράταξης «Δήμος Ενεργών Πολιτών», όπου έγινε ενημέρωση από τον κ. Βάμβουκα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προετοιμασία εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής από τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...