18.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Το μνημονιακό έγκλημα βαφτίζεται εθνική σωτηρία

Ημερομηνία:

«Για μια ακόμη φορά το μνημονιακό έγκλημα βαφτίζεται ως “εθνική σωτηρία”», παρατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εκταμίευση της δόσης. | Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «η κυβέρνηση πανηγυρίζει την απόφαση του Eurogroup παρόλο που δεν δίνεται δίκαιη και βιώσιμη απάντηση στο χρέος και παρά το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει ρευστότητα στην αγορά από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όπως άλλωστε ομολόγησε ο ίδιος ο κ. Προβόπουλος στη Βουλή τις προηγούμενες ημέρες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ακόμη ότι η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια μπροστά «στις ακραίες συνέπειες της άγριας πολιτικής λιτότητας στην οικονομία και την κοινωνία, προωθεί μια φορολογική μεταρρύθμιση που συνιστά ακραίο παράδειγμα λεηλασίας των εισοδημάτων των ασθενέστερων και των μεσαίων στρωμάτων, κλείνοντας ταυτόχρονα κάθε στρόφιγγα ανάπτυξης».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «τα πρόσθετα μέτρα που σκοπεύουν να παρουσιάσουν από κοινού κυβέρνηση και τρόικα το επόμενο διάστημα ως ανυπέρβλητη αναγκαιότητα και θα είναι πάλι τα τελευταία μέχρι τα επόμενα, είναι το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα αυτού που σήμερα χαρακτηρίζεται ως “εθνική επιτυχία”».

 [ πηγή ]

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...