15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Το παιδί του ουρανού – BrendaReid

Ημερομηνία:

Ένα βιβλίο με επίκεντρο την Κρήτη

Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το βιβλίο της  BrendaReid, Το παιδί του ουρανού σε μετάφραση της Αναστασίας Καλλιοντζή.

Ονειρεύτηκες βουτιές στα χρυσά νερά του Αιγαίου… Χάθηκες στα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της αγάπης… Ξόδεψες μια νύχτα για να μετρήσεις όλα τα αστέρια του ουρανού, ενώ εκείνος σου κρατούσε το χέρι…
Η Έιντζελ αφήνει πίσω τις δυσάρεστες αναμνήσεις από τη ζωή της στη συννεφιασμένη Αγγλία και ταξιδεύει στην Κρήτη, στο νησί των θεών. Εκεί ανταμώνει με τη Χρυσή και οι δυο τους θα ζήσουν εκατομμύρια στιγμές και θα φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή, σαν ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό.
Η Χρυσή θα αναλωθεί σε καταστροφικούς έρωτες με κίνδυνο την ίδια της τη ζωή και η Έιντζελ θα στιγματιστεί για πάντα από το επώδυνο σημάδι μιας απαγορευμένης αγάπης. Ο Κώστας, ο νεαρός γιατρός που σαρώνει την ύπαρξή της, ανήκει σε άλλη γυναίκα, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο ανυπέρβλητο εμπόδιο ανάμεσά τους…

«Το Παιδί του Ουρανού είναι ένα βιβλίο-ύμνος στην αθωότητα, στην ξεγνοιασιά, στη ζωή, στην αγάπη δίχως όρια, ένας ύμνος σ’ ό,τι εξευγενίζει τον άνθρωπο και τον κάνει Άνθρωπο, με σκηνικό μια Κρήτη που μοιάζει βγαλμένη από όνειρο. Το Παιδί του Ουρανού είναι η μοναδική ιστορία που θα μείνει αλησμόνητη στην καρδιά σας αυτό το καλοκαίρι…»
Αναστασία Καλλιοντζή, συγγραφέας

HBrendaReid διετέλεσε βραβευμένη επιμελήτρια σεναρίων στο BBC και στη συνέχεια ανέλαβε επικεφαλής δραματουργίας (HeadofDrama) στο τηλεοπτικό δίκτυο AngliaTelevision, όπου συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τους RoseTremain, AlanBennett, JillyCooper, P.D. James, FayWeldon και LyndaLaPlante. Ήταν επίσης εκτελεστική παραγωγός της ιδιαίτερα δημοφιλούς και πολυσυζητημένης σειράς Ballykissangel. Τώρα η Brenda μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στα ουαλικά σύνορα, τα σπίτια των παιδιών της στο Λονδίνο και την Κρήτη.

culturenow.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ