21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Τριήμερη περιοδεία Γ. Σταθάκη στην Ήπειρο

Ημερομηνία:

Ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης πραγματοποιεί  τριήμερη περιοδεία στην Ήπειρο. Κατά τη διάρκειά της θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στα Γιάννενα, απόψε το βράδυ, παρουσία του βουλευτή Ιωαννίνων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Χρήστου Μαντά, με θέμα «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης: το πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.». Στην ομιλία του θα αναφερθεί στα μέτρα προτεραιότητας που προτίθεται να λάβει ως κυβέρνηση ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., προκειμένου να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική και οικονομική κρίση στην οποία έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας τα μνημόνια και η νεοφιλελεύθερη πολιτική της βίαιης προσαρμογής.

Το πρωί της Πέμπτης ο βουλευτής Χανίων θα επισκεφτεί τη διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και τη Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και θα συζητήσει τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων της τοπικής οικονομίας, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την παραγωγική ανασυγκρότηση, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και την ανάπτυξη. Το βράδυ ο Γιώργος Σταθάκης θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στην Άρτα, παρουσία της βουλευτού του νομού Όλγας Γεροβασίλη, προκειμένου να αναλύσει τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την έξοδο από την κρίση, την απομείωση του χρέους και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Την επομένη, Παρασκευή 3/10, θα βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα, όπου θα επισκεφτεί μαζί με κλιμάκιο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και το Δήμο Ηγουμενίτσας. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς της περιοχής, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα, κατά την οποία θα αναφερθεί στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και την ανάγκη ανατροπής της εφαρμοζόμενης πολιτικής της φτώχειας, της ύφεσης και του ενδοτισμού.

Τέλος, το πρωί του Σαββάτου ο βουλευτής Χανίων θα επισκεφτεί τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και το Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας, δομές με σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο στην οικονομία της Δυτικής Ελλάδας.

Η περιοδεία του Γιώργου Σταθάκη στην Ήπειρο εντάσσεται στην προσπάθεια προβολής των θέσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τη διακυβέρνηση της χώρας, σε μια περίοδο έντονων συζητήσεων και φημολογίας σχετικά με πιθανές επικείμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...