22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τσίπρας στο Tvxs.gr: Μαζί μας και ο Γιάννης Βαρουφάκης

Ημερομηνία:

Ο Αλέξης Τσίπρας σε αποκλειστική του δήλωση στο Tvxs.gr αμέσως μετά την ομιλία του στη Χαλκίδα ανακοίνωσε την ένταξη του οικονομολόγου Γιάννη Βαρουφάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.«Είναι γνωστό εδώ και καιρό, ότι ο Καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης βρίσκεται σε επαφή και διάλογο μαζί μου και με το ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε άλλωστε συμμετάσχει σε πολλές δημόσιες εκδηλώσεις από κοινού. Εν όψει της κρίσιμης μάχης των ευρωεκλογών συζητήθηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Tvxs.gr για τη συμμετοχή του Γιάννη Βαρουφάκη στις ευρωεκλογές και πρόσθεσε:

«Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι, αν και δεν θα ήθελε να είναι υποψήφιος, θέλει να συμβάλει όσο μπορεί με τις γνώσεις και την εμπειρία του στον αγώνα που κάνουμε για τη νίκη στις ευρωεκλογές και τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η Ευρώπη και ο τόπος».
Ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε στην παραπάνω δήλωση αφού είχε μεταδοθεί ότι οι υποψηφιότητες των Γιάννη Βαρουφάκη και Κώστα Λαπαβίτσα δεν εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος καθώς για τον πρώτο υπήρχαν ενστάσεις από την Αριστερή Πλατφόρμα ενώ για τον δεύτερο από την πλειοψηφία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...