19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Υποψηφιότητα του Ιωάννη Αννουσάκη στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ

Ημερομηνία:

Μπορούμε να πούμε λίγες λέξεις για τον Γιάννη Αννουσάκη τον Τραπεζικό τον Πρόεδρο του Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης Α/δρο της Ομοσπονδίας ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ

Ακολούθησε το απόσπασμα από την πολιτεία του Πλάτωνα διαλόγους με τον Σωκράτη, ‘‘… η τιμή ή η τιμωρία εάν κανένας δεν θέλει να αναλάβει στα δημόσια πράγματα..’’, και αφού στις επόμενες μέρες του προτάθηκε, ακολούθησε την λογική συνέπεια του διαλόγου, αφού ήδη ασχολείται με τα κοινά από πολύ καιρό.

Δέχθηκε την πρόσκληση να περιληφθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ΑΝ.ΕΛ. που είναι πρόεδρος ο δυναμικός Πάνος Καμμένος.

Έτσι χθες με το σύνθημα «Όχι στην Ευρώπη των τραπεζών – Ναι στην Ευρώπη των Λαών» ανακοινώθηκε ο συνδυασμός του Ευρωψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. στον οποίο και για αυτόν ακριβώς το λόγο συμμετέχει με την γνωστή σε όλους δυναμική του.

Μια και από την εντατική μέχρι σήμερα δράση του κατά της αγριότητας των τραπεζών στην Ελλάδα, στην προστασία του καταναλωτή δανειολήπτη από το Ινστιτούτο Καταναλωτών, έχει και την γνώση και την ικανότητα, να τα πεί και εκεί αν φθάσει, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ και να απαιτήσει, ΟΧΙ ΑΛΛΑ στην ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΗ και ΑΛΛΑ στην ΕΛΛΑΔΑ που θέλουν να είναι στην ΕΥΡΩΠΗ.

Τα επιτόκια της ΑΛΛΗΣ Ευρώπης στο 0,50% και της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο 12 % 16 %, 18 %, 23 %.

ΛΕΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΟΧΙ στην συμφορά της Ελληνικής Οικονομίας των επιχειρήσεων και των πολιτών καταναλωτών δανειοληπτών για να διασωθούν οι τράπεζες, που κανένας δεν έχει ελέγξει που πήγαν τα θεόρατα κέρδη και παρουσιάζουν δήθεν ελλείμματα και δήθεν χρεωκοπίες τους.

Μας τονίζει προς όλους, ότι, Αν θέλουν να μπορεί ο δανειολήπτης χάσει την περιουσία του με τα ληστρικά επιτόκια αυτών των τραπεζών, γιατί δεν θέλουν στα ίσα, και να πρέπει να χάσουν την περιουσία τους αυτοί οι Τραπεζίτες και όχι με το ΤΧΠΣ να χρεώνονται όλοι οι Έλληνες από τον περίφημο κο Χάρη Θεοχάρη.

Πιστεύει πως καθήκον της φωνής του κάθε Έλληνα είναι να ακουστεί αυτό, εκεί στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, όχι ψιθυριστά αλλά ΔΥΝΑΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ και με ΑΠΑΙΤΗΣΗ σε ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ.

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο – Ξεχωρίζουν Βενετσάνου, Γρηγοριάδης, Ρεβενιώτη, Χρανιώτης

Το ευρωψηφοδέλτιο της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά για...

Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς – Μάρω Δούκα, Σακελλαρίδης και Φίλης στη λίστα, όλα τα ονόματα

Τους 42 υποψήφιους και υποψήφιες ευρωβουλευτές/τριες της Νέας Αριστεράς ανακοίνωσε ο...

Θανατηφόρο τροχαίο στην Βουλή: Οι αστυνομικοί πάνε να ρίξουν ευθύνες στον νεκρό Ιάσονα

Σε μια προσπάθεια να αποδοθούν μερικές έστω ευθύνες στον 22χρονο...

38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ

Του Φώτη Ποντικάκη* 38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα στο...