21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χανιά: Εκθεση Κλασικού Ποδηλάτου στο ιστορικό καφέ “Κήπος

Ημερομηνία:

Το ιστορικό καφέ “Κήπος” φιλοξενεί την «1η Παγκρήτια Έκθεση Κλασικού Ποδηλάτου» και υπόσχεται ένα υπέροχο τριήμερο ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο του κλασικού ποδηλάτου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 01-08-2014 και ώρα 21:00, η διάρκειά της θα είναι από τις  01 έως και 03 Αυγούστου 2014..
Πρόκειται για μια πρωτότυπη εκδήλωση με πολύ ενδιαφέρον για τους λάτρεις του κλασικού ποδηλάτου (και όχι μόνο), που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Κρήτη και έχει οργανωθεί με μεράκι, από την Λέσχη Κλασικής Μοτοσικλέτας Χανίων.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους:
Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων, Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ – Κ.Α.Μ.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την Λέσχη
Μια παρέα μοτοσικλετιστών δημιούργησε την Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων το 1999. Έκτοτε πολλοί φίλοι της μοτοσυκλέτας έδειξαν το ενδιαφέρον τους και υποστήριξαν αυτήν την προσπάθεια ανάδειξης της κουλτούρας του τόπου, μαζί με την αγάπη τους για τις κλασσικές μοτοσικλέτες.
Στήνοντας «υγιείς» εκδηλώσεις όπως τις εκθέσεις Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, που προάγουν τον μοτοσικλετιστή στην πόλη με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, συνεχίζει την δράση της δεκατέσσερα χρόνια τώρα με μεγάλη επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...